Tiramisu ușor ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 368 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ulei vegetal, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Ușor, Plăcintă Ușoară Cu Tiramisu, și Tiramisu Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 13x9-inch pan. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Într-un castron mic, amestecați granulele espresso și 1/2 cană apă clocotită. Se amestecă siropul de porumb. Pierce partea de sus a tort fiecare 1/2 inch cu furculita lung tined.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți blatul tortului cu sirop espresso. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Sirop
6
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă. Bateți cu viteză mare până se omogenizează. Bateți treptat în frișcă, bătând cu viteză mare aproximativ 2 minute sau până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Se întinde amestecul de cremă deasupra tortului; se presară cu cacao. A se păstra acoperit la frigider.