Tiramisu Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu cu ciocolată. O porție conține 310 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 36 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 277 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fursecuri ladyfinger, chipsuri de ciocolată semidulce, marsala și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Cu Ciocolată, și Tiramisu Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați brânza mascarpone într-un castron mare și puneți-o deoparte. Cu un mixer electric, bateți smântâna și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în mascarpone. Apoi, pliați în Zabaglione de ciocolată răcită. Acoperiți și refrigerați.
Bateți espresso-ul încălzit și restul de 1/4 cană de zahăr într-un alt bol mediu până se omogenizează. Căptușiți o tigaie metalică de 9 1/4 x 5 x 2 3/4 inci cu folie de plastic, permițând plasticului să se extindă peste părți. Lucrând cu 1 cookie la un moment dat, înmuiați 8 cookie-uri în espresso și aranjați într-un singur strat unul lângă altul peste fundul tigaiei pregătite.
Puneți 1/3 din amestecul de mascarpone peste fursecuri pentru a acoperi. Repetați scufundarea a 8 fursecuri în espresso și stratificarea fursecurilor și amestecul de mascarpone rămas de încă 2 ori. Înmuiați restul de 8 fursecuri în espresso și aranjați unul lângă altul deasupra tiramisu. Apăsați ușor pentru a compacta ușor (ultimul strat se va extinde deasupra laturilor tigaiei). Acoperiți tiramisu cu plastic și refrigerați cel puțin 6 ore.
Desfaceți plasticul din vârful tiramisu. Inversați tiramisu pe un platou.
Scoateți plasticul. Cernem cacao peste tiramisu și, cu un cojitor de legume sau cuțit ascuțit, facem așchii de ciocolată neagră și presărăm deasupra.
Adăugați smântână și ciocolată într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand chipsurile de ciocolata se topesc si se omogenizeaza. Puneți deoparte și păstrați cald.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, Marsala și sarea într-un castron mare de sticlă până se omogenizează. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită, dar nu lăsați fundul vasului să atingă apa.
Bateți amestecul de ouă peste apa care fierbe până când este gros și cremos, aproximativ 4 minute.
Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați amestecul de ciocolată topită în amestecul de ouă. Acoperiți și refrigerați pentru a se răci complet.