Tiramisu Angelic
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Tiramisu Angelic. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 209 calorii. Un amestec de amestec de budincă instant vanillan, topping bătut, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Macaroane Angelice, Trifle Angelic De Căpșuni, și Tort Angelic și fructe de pădure.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Adăugați cremă de brânză; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit.
Împărțiți degetele în jumătate pe lungime. Aranjați 16 jumătăți într - un singur strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Stropiți cu 1/3 cană de cafea.
Întindeți o treime din amestecul de budincă uniform peste degete. Repetați procedura de două ori cu degetele rămase, cafeaua și amestecul de budincă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo