Tiramisu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Tiramisu. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 514 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, ladyfingers, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 245 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul de tel la viteză mare timp de aproximativ 5 minute, sau până când este foarte gros și galben deschis. Reduceți viteza la mediu și adăugați 1/4 cană rom, 1/4 cană espresso și mascarpone.
Bateți până se omogenizează.
Combinați restul de 1/4 cană de rom și 1 1/4 cană de espresso într-un castron puțin adânc. Înmuiați 1 parte a fiecărui ladyfinger în amestecul de espresso/rom și tapetați fundul unui vas de 9 pe 12 pe 2 inci.
Se toarnă jumătate din amestecul de cremă espresso uniform deasupra. Înmuiați 1 parte a degetelor rămase în amestecul de espresso / rom și așezați-le într-un al doilea strat în vas.
Se toarnă restul de cremă espresso deasupra. Neteziți partea superioară și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider peste noapte.
Înainte de servire, presărați blatul cu ciocolată rasă și praf ușor cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo