Timpul pentru o băutură: aperitivul nr. 4

Timpul pentru o băutură: aperitivul nr. 4
4 ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 147 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă primal și vegan servește 1 și costă $2.18 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați amarele lui peychaud, bourbon, cointreau și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Timp pentru o băutură: Mai Tai, Timp pentru o băutură: Periodista, și E timpul pentru o băutură: Americano.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele într-un pahar de amestecare și umpleți cu gheață. Se amestecă bine până se răcește, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară în pahar de cocktail răcit; răsuciți coaja de lămâie peste băutură și folosiți-o ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista