Timbale de orez brun cu sos de două ciuperci

Timbale de orez brun cu sos de două ciuperci
Timbalele de orez brun cu sos de două ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sos cu două ciuperci, brânză provolone ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Orez Brun-Pilaf De Ciuperci, Morcov și ciuperci orez brun, și Risotto De Orez Brun Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și țelina; sotati 4-5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vin; gătiți la foc mediu-mare 1 până la 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați orez, bulion, apă și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă brânza, nucile, pătrunjelul, fasolea bleumarin, restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Împărțiți amestecul de orez între 4 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra fiecărei căni; inversați timbalele pe farfurii. Spoon sos de două ciuperci peste timbales.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Echipamente

DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista