Tilapia & spanacul coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, tarhon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tilapia Se Coace, Tilapia cu spanac pentru doi, și Spanac Și Tilapia Sotate.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.