Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime

Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime
Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, scallions, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado, Tilapia înnegrită cu fenicul și salată de varză, și Quinoa De Pui Înnegrit Și Cilantro Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați usturoiul, presărați-l cu un vârf de sare și zdrobiți-l într-o pastă cu partea cuțitului unui bucătar. Radeți fin coaja de la jumătate din tei și apoi sucați tot varul. Într-un castron mediu, bateți usturoiul, coaja de tei, 1 lingură. de suc și maioneză. Aruncați varza, scallions și coriandru. Se condimentează cu 1/4 linguriță. sare și mai multe măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, chimenul, 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați condimentele frecați peste tot tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
TilapiaTilapia
4
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci sau antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti tilapia pe ambele parti pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 3 minute in total pentru bucatile mici si 5 minute in total pentru bucatile mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe o farfurie. Aruncați slaw - ul și adăugați mai mult suc de lămâie, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Serviți tilapia cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
7
Sugestii De Servire
8
Serviți cu
9
Pilaf de orez sud-vestic lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Calorii
1
370, grăsime
2
25, Calorii Grase
1
220, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
31, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
500, colesterol
6
95, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
10, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Revista