Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime

Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 365 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați piper, scallions, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado, Tilapia înnegrită cu fenicul și salată de varză, și Quinoa De Pui Înnegrit Și Cilantro Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați usturoiul, presărați-l cu un vârf de sare și zdrobiți-l într-o pastă cu partea cuțitului unui bucătar. Radeți fin coaja de la jumătate din tei și apoi sucați tot varul. Într-un castron mediu, bateți usturoiul, coaja de tei, 1 lingură. de suc și maioneză. Aruncați varza, scallions și coriandru. Se condimentează cu 1/4 linguriță. sare și mai multe măcinări de piper.
Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, chimenul, 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper.
Presărați condimentele frecați peste tot tilapia.
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci sau antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti tilapia pe ambele parti pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 3 minute in total pentru bucatile mici si 5 minute in total pentru bucatile mari.
Transferați pe o farfurie. Aruncați slaw - ul și adăugați mai mult suc de lămâie, sare și piper după gust.
Pilaf de orez sud-vestic lateral.
31, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
9, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio