Tilapia în stil marocan cu chimen, Mango și coriandru

Tilapia în stil marocan cu chimen, Mango și coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia în stil marocan cu chimen, Mango și coriandru. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, mango, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 174 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare sunt Tilapia în stil marocan cu chimen, Mango și coriandru, Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru, și Salată de chimen și ouă de coriandru (Ensalada De Huevo con Comino y Cilantro).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu sare și piper negru. Frecați chimenul și coriandrul pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați fileuri de tilapia și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte, până când peștele este fraged cu furculița. Între timp, într-un castron mic, combinați mango și coriandru. Top tilapia cu amestec de mango chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista