Tilapia Ușoară Cu Crustă De Parmezan
Această rețetă servește 15. Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tilapia ușoară cu crustă de parmezan ar putea fi o extraordinară fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, maioneză, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tilapia Ușoară Cu Parmezan La Cuptor, Tilapia Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Așezați peștele într-un singur strat pe foaia de copt acoperită cu pergament.
Se amestecă brânza și piperul până se amestecă.
Răspândiți peștele cu mayo; se presară cu amestec de brânză.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.