Tilapia Po ' Boys
Tilapia Po ' Boys este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 68 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați salată, maioneză, sos fierbinte și chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Băieți Sănătoși Tilapia Po La Grătar, Băieți Tilapia Po' la grătar cu sos Tartar de casă, și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați făina și condimentele cu fructe de mare. Înveliți tilapia cu amestecul de făină (eliminând orice exces).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gătiți tilapia în loturi până când este gătită, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.Împărțind uniform, întindeți maioneza pe baghetă. Formați sandvișuri cu bagheta, salata verde, chipsuri de murături și tilapia.
Se servește cu sosul fierbinte și chipsurile de cartofi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.