Tilapia Mediteraneană Caju Fuziune Cu Sos De Lămâie

Tilapia Mediteraneană Caju Fuziune Cu Sos De Lămâie
Marea Mediterană Tilapia caju fuziune cu sos de lamaie este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 772 calorii, 51G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tilapia, ulei de arahide, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia mediteraneană ușoară și sănătoasă cu sos de capere de lămâie, Tilapia cu sos de lămâie-usturoi, și tilapia cu sos de boabe de piper cu lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista