Tilapia La Cuptor Cu Sos De Nucă De Cocos-Coriandru
Tilapia coaptă cu sos de nucă de cocos-Cilantro este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 3,47 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime. 121 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, ardei jalapeno, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este mare. Rețete similare sunt Tilapia La Cuptor Cu Sos De Nucă De Cocos-Coriandru, Tilapia La Cuptor Cu Sos De Nucă De Cocos-Coriandru, și Tilapia cu sos de nucă de cocos Kickin' Poblano și coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu spray cu ulei de canola.
Presărați peștele cu sare și puneți-l în tigaie.
Combinați laptele de cocos, coriandrul, ghimbirul, garam masala, usturoiul și jalapeno într-un blender și pulsați până când este destul de neted.
Se toarnă amestecul peste pește.
Coaceți până când peștele este doar opac în centru, aproximativ 15 minute.
Se ornează cu mai mult coriandru și se servește cu orezul.
Pe porție (analiza nu include orezul brun): calorii: 170 grăsimi: 3 grame grăsimi saturate: 1 gram proteine: 34 grame carbohidrați: 1 gram zahăr: 0 grame Fibre: 0 grame Colesterol: 85 miligrame Sodiu: 210 miligrame
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Sparkling Wine și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.