Tilapia la cuptor cu legume, ierburi și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.35 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție conține 645 calorii, 94G de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciupercă portabella, file de tilapia, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Tilapia la cuptor cu legume, ierburi și vin, Orez Copt Cu Ierburi Și Legume, și Tilapia La Cuptor Cu Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.pulverizați un vas de copt (aproximativ 11"X7") și aranjați fileurile într-un singur strat.Suprapuneți ușor dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se presară sare și boia; Set aside.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline; sotati rapid portabello, ceapa verde si ardeiul galben, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sherry și tarhon și fierbeți încă 2-3 minute.Dacă acest amestec este foarte umed, fierbeți pentru a reduce încă un minut sau două.Puneți conținutul de tigaie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți@ 232° 20-30 de minute, în funcție de grosimea filetelor.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.