Tilapia frecată cu condimente cu salată de Tomatillo, fasole neagră și Mango

Tilapia frecată cu condimente cu salată de Tomatillo, fasole neagră și Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia frecată cu condimente cu salată de Tomatillo, fasole neagră și Mango. O porție conține 432 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la finecooking.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de Tilapia, Tomatillo, fasole neagră și Mango frecată cu condimente, Spice Frecat Tilapia Cu Fasole Neagră, Mango Și Salsa Tomatillo, și Tilapia Condimentată Cu Salsa De Fasole Neagră Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți un platou de servire rezistent la căldură pe un suport din centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 93°. într-un castron mediu, combinați fasolea, tomatillos, mango, ceapă roșie, suc de lămâie, 1/3 cană de ulei vegetal, coriandru și câteva măcinări de piper negru; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Lăsați salata să stea la temperatura camerei în timp ce gătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Se amestecă 1/4 linguriță de piper negru cu pudra de chili, chimen, oregano și 1 linguriță de sare. Frecați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu amestecul. Într-o tigaie mare (12 inci) antiaderentă, încălziți restul de 2 Tbs. ulei la foc mediu-mare până la fierbinte. Gatiti doua dintre fileurile de tilapia pana se rumenesc usor si carnea este opaca si fiarta, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați peștele pe platoul din cuptor pentru a se încălzi în timp ce gătiți cele două fileuri rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați fileurile în platou și lingurați jumătate din salată deasupra.
6
Se servește cu salata rămasă pe lateral. Variații pentru o combinație diferită de condimente, încercați să frecați peștele cu condimente Old Bay. Și pentru alte combinații de salate, încercați năut sau fasole roșie în locul fasolei negre și roșii roșii sau castraveți în locul tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fasole RoșieFasole Roșie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
500, grăsime
2
30, Calorii Grase
1
250, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
32, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
440, colesterol
6
90, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
32, Grăsimi Polinesaturate
2
11, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista