Tilapia de nucă de cocos cu sos de scufundare de caise este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1004 calorii, 55g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Dacă aveți condimente creole, fileuri tilapia, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 118 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sos De Scufundare Dulce Și Acru De Caise, Bastoane de creveți și Susan cu sos de caise, și Beignets de caise brandiate cu sos de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună nuca de cocos, făina și condimentul creol într-un castron. Într-un castron separat, aruncați tilapia cu amidonul de porumb și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi în Formă De Inimă
Tilapia
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă înlocuitorul de ou într-un castron separat și se înmoaie fileurile în ou. Apăsați fileurile în amestecul de nucă de cocos acoperind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Stropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la o temperatură de aproximativ 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fileurile una sau două pe rând pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pentru a se scurge pe un prosop de hârtie. Pregătiți sosul de scufundare de caise amestecând împreună gemul, muștarul și hreanul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.