Tilapia De Nucă De Cocos Cu Sos De Caise

Tilapia De Nucă De Cocos Cu Sos De Caise
Tilapia de nucă de cocos cu sos de scufundare de caise este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1004 calorii, 55g de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Dacă aveți condimente creole, fileuri tilapia, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 118 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sos De Scufundare Dulce Și Acru De Caise, Bastoane de creveți și Susan cu sos de caise, și Beignets de caise brandiate cu sos de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună nuca de cocos, făina și condimentul creol într-un castron. Într-un castron separat, aruncați tilapia cu amidonul de porumb și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
TilapiaTilapia
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă înlocuitorul de ou într-un castron separat și se înmoaie fileurile în ou. Apăsați fileurile în amestecul de nucă de cocos acoperind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la o temperatură de aproximativ 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fileurile una sau două pe rând pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pentru a se scurge pe un prosop de hârtie. Pregătiți sosul de scufundare de caise amestecând împreună gemul, muștarul și hreanul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Serviți tilapia însoțită de sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
TilapiaTilapia

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista