Tilapia Curry Cu Nucă De Cocos

Tilapia Curry Cu Nucă De Cocos
Tilapianul cu nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chili, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia curry cu Salsa de Mango, Tigaie Tilapia Cu Curry Thailandez, și Tilapia prăjită cu Grapefruit curry și sos de banane.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista