Tilapia cu Escarole și ulei de lămâie-piper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu Escarole și ulei de lămâie-piper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 4 și costă $ 3.63 pe portie. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, usturoi, cartofi cu piele roșie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Tilapia Cu Piper De Lămâie (Sau Somn), Ardei Tilapia Cu Lămâie, și Lemon Pepper usturoi Tilapia cu spanac cremos Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare adâncă, cu un capac la foc mediu.
Așezați cartofii în tigaie cu fața tăiată în jos.
Adăugați usturoiul și gătiți până când cartofii sunt ușor aurii și crocanți, 4 până la 5 minute.
Se adaugă escarolul, se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă aproximativ 1/3 cană de apă. Acoperiți și aburiți până când escarolul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Condimentează peștele cu sare și piper; așezați deasupra verdeațelor în tigaie și presărați cu frunzele de oregano. Acoperiți și aburiți până când peștele este doar gătit, încă 5 minute.
Între timp, bateți sucul de lămâie într-un bol cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline; condimentează cu 1 linguriță de sare și mult piper.
Ridicați cu grijă peștele de pe verdeață și transferați pe farfurii sau boluri cu margini. Distribuiți verdele, cartofii și sucurile de tigaie în jurul peștelui.
Stropiți cu uleiul de lămâie-piper.
Fotografie De Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.