Tilapia cu crustă de plante

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu crustă de plante. Această rețetă servește 1 și costă 13,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1368 calorii, 150g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, condimente grecești pentru toate scopurile, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Tilapia Cu Crustă De Plante, Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, și Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii.
Instrucțiuni
Adăugați pătrunjel, condimente grecești, sare și piper în amestecul ritz.
Combinați oul și laptele.
Încălziți tigaia mare la foc mediu.Scufundați peștele în spălarea ouălor și amestecul ritz.Gatiti in ulei de masline in tigaie 3 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.