Tilapia cu crustă de Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 353 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, file de snapper, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Tilapia Cu Crustă De Pecan, Tilapia Cu Crustă De Pecan, și Tilapia Cu Crustă De Pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas superficial.
2
Combinați zeama și sosul fierbinte într-un castron mediu; Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă 1 file în făină. Se înmoaie în amestec de zară; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu fileurile rămase, făina, amestecul de zară și amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte Bătut
Sos Fierbinte
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 2 fileuri; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgi usor cand este testat cu o furculita. Repetați procedura cu uleiul și fileurile rămase.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.