Tilapia Cu Crustă De Parmezan
Tilapianul cu crustă de parmezan este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $20.75 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1634 calorii, 227G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până cracker ai putea urma acest curs principal cu Soda Cracker Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este mare. Rețete similare sunt Tilapia Cu Crustă De Parmezan, Tilapia Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Decongelați și spălați fileurile de tilapia dacă sunt congelate. Se usucă pe prosoape de hârtie.
Combinați firimiturile, parmezanul, condimentul italian și pudra de usturoi pe o farfurie, amestecând bine.Pe o farfurie diferită, turnați 1 lingură de suc de lămâie.Lucrând câte 1, Așezați un file pe farfurie în sucul de lămâie, presărați cantitatea dorită de sare kosher (aveți grijă la câtă sare este în parmezan, firimituri și alte condimente), piper negru și praf de usturoi. Întoarceți fileul în sucul de lămâie și presărați condimente pe cealaltă parte.Dragați fileul în amestecul de parmezan bătându-l peste tot pentru a acoperi.
Așezați într-un vas de copt cu ulei, repetați cu fileurile rămase.
Presărați puțin suc de lămâie peste fileuri și stropiți-le sau pulverizați-le ușor cu ulei de măsline.
Coaceți la 218° timp de aproximativ 20 de minute sau până când se descuamează ușor cu o furculiță și marginile se rumenesc (puteți presăra mai mult parmezan deasupra, dacă doriți). De asemenea, le puteți coace mai repede la450.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.