Tilapia cu citrice Bagna cauda
Tilapia cu citrice Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 263 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sparanghel carbonizat cu citrice Bagna cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti untul si 2 linguri de ulei de masline extravirgin intr-o cratita medie grea la foc mic pana la mediu doar pana cand untul este topit, amestecand frecvent.
Adăugați hamsiile și amestecați până când hamsiile se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți doar până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți din căldură. Se amestecă sucul de portocale, busuiocul și lămâia și portocalele. Condimentează sosul, după gust, cu sare.
Sosul bagna cauda se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de utilizare.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Presărați peștele cu sare și piper și periați ambele părți ale peștelui cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline extravirgin. Lucrând în 2 loturi, prăjiți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele în platou. Acoperiți cu folie și păstrați cald în cuptor în timp ce gătiți al doilea lot de pește.
Stropiți sosul peste și în jurul peștelui și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.