Tilapia Crocantă Cu Crustă De Nucă De Cocos

Tilapia Crocantă Cu Crustă De Nucă De Cocos
Tilapianul crocant de nucă de cocos copt este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 466 calorii. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână piper, fulgi de nucă de cocos, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 23 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Nucă De Cocos La Cuptor Subțire, Tilapia Cu Crustă De Migdale De Nucă De Cocos, și Tilapia Cu Crustă De Nucă De Cocos-Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Tapetați o tavă de copt cu folie (pentru o curățare ușoară) șisetați un suport de sârmă deasupra. Pulverizați raftul cu spray antiaderent. (Notă: Awire rack permite ca ambele părți ale peștelui să devină crocante fără a fi nevoie să răsturnați peștele la jumătatea gătitului. Dacă nu aveți un suport de răcire cu sârmă, pur și simplu așezați peștele pe o foaie de copt și răsturnați ușor la jumătatea gătitului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate33
Revista