Tilapia aburită cu chilli verde și chutney de nucă de cocos
Se poate face rețeta tilapia aburită cu ardei iute verde și chutney de nucă de cocos în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 5,94 USD pe porție. Acest fel principal are 906 calorii, 52G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 8 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de coriandru, ardei iute, iaurt de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. chutney de nucă de cocos roșie , cum se face chutney de nucă de cocos cu ardei iute roșu, Pui De Cocos Cu Chutney De Caise Chilli, și Stole Aburite Și Legume Verzi Cu Sos De Nucă De Cocos În Stil Thailandez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face chutney-ul, puneți coriandrul, ardeiul iute, nuca de cocos, sucul de lămâie, ghimbirul și chimenul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Stropi în Formă De Inimă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați vârfuri bune de sare și zahăr, apoi pulsați până când are o consistență aspră de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Clătiți orezul și puneți-l într-o tigaie adâncă cu 225 ml apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți scăzut, va dura aproximativ 8 minute pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
După aproximativ 3 minute, așezați fileurile de pește deasupra orezului, apoi punctați o lingură de unt pe fiecare și întindeți chutney-ul proaspăt într-un strat gros. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute până când peștele și orezul sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Serviți peștele și orezul cu iaurtul, pâinea naan încălzită și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Caracatiță Brite
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.