Tilapia aburită cu chilli verde și chutney de nucă de cocos
Se poate face rețeta tilapia aburită cu ardei iute verde și chutney de nucă de cocos în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 5,94 USD pe porție. Acest fel principal are 906 calorii, 52G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 8 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de coriandru, ardei iute, iaurt de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. chutney de nucă de cocos roșie , cum se face chutney de nucă de cocos cu ardei iute roșu, Pui De Cocos Cu Chutney De Caise Chilli, și Stole Aburite Și Legume Verzi Cu Sos De Nucă De Cocos În Stil Thailandez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face chutney-ul, puneți coriandrul, ardeiul iute, nuca de cocos, sucul de lămâie, ghimbirul și chimenul într-un robot de bucătărie.
Adăugați vârfuri bune de sare și zahăr, apoi pulsați până când are o consistență aspră de salsa.
Clătiți orezul și puneți-l într-o tigaie adâncă cu 225 ml apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți scăzut, va dura aproximativ 8 minute pentru a găti.
După aproximativ 3 minute, așezați fileurile de pește deasupra orezului, apoi punctați o lingură de unt pe fiecare și întindeți chutney-ul proaspăt într-un strat gros. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute până când peștele și orezul sunt fierte.
Serviți peștele și orezul cu iaurtul, pâinea naan încălzită și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa