Tije De Covrig Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tijele de covrig cu ciocolată. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de stropi, chipsuri de copt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tijele de covrig cu ciocolată ale Lindei, Tije de covrig cu ciocolată și Caramel, și Tije De Covrig Înmuiate Cu Caramel Încărcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-un vas puțin adânc. Într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă, caramelele cu microunde și apa la mare până când caramelele sunt topite, amestecând în fiecare minut.
Scufundați trei sferturi din fiecare covrig în caramel, permițând scurgerea excesului. (Reîncălziți caramelul în cuptorul cu microunde dacă amestecul devine prea gros pentru scufundare.)
Așezați pe hârtie cerată până când este setată.
Într-un cuptor cu microunde, topiți așchii de copt albi; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați jumătate din covrigii acoperiți cu caramel în chipsuri albe de copt, permițând scurgerea excesului.
Adăugați stropi dacă doriți; Reveniți la hârtie cerată pentru a seta. Repetați cu chipsuri de ciocolată și covrigi rămași.
Depozitați în recipiente etanșe sau înfășurați în pungi de cadou din celofan și legați-le cu panglică.