Salata de porumb prăjită cu tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 193 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, salată română, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fasole cu tigaie-porumb prăjit și roșii, Porumb Prăjit-Salată De Ceapă Dulce, și Salată de Quinoan și porumb ușurată cu semințe de dovleac prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan cu un capac etanș, combinați 1/3 cană de ulei, suc de lămâie, sosuri, usturoi, sare și piper. Acoperiți și agitați bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Usturoi
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
2
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați porumb; saut timp de 5 minute, sau până când porumbul este fraged și auriu, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
4
Se ia de pe foc; ține la cald.
5
Combinați porumbul, ardeii și brânza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Brânză
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă deasupra amestecul de ulei de măsline; aruncați ușor pentru a acoperi.