Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne)

Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne)
Rețeta Pan paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru $2.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 446 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Paella Cu Fructe De Mare, Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.Miez și înjumătățiți Roșia. Radeți partea de carne a fiecărei jumătăți pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie așezată peste un castron mediu, oprindu-vă când ajungeți la piele. Aruncați pielea. Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de pulpă și suc de roșii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați creveții într-un castron mic, adăugați 1/4 linguriță de boia și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a combina, apoi refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați puiul într-un castron mediu și condimentați generos cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți o tigaie mare de 12 inci, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare, până când este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați chorizo în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când a început să se rumenească și grăsimea s-a redat, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați într-un castron mare; pus deoparte.Ar trebui să existe un strat subțire de grăsime topită în tigaie. Dacă nu este suficient, adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați puiul condimentat în tigaie într-un singur strat și căutați, amestecând ocazional, până când ambele părți se rumenesc, aproximativ 6 minute în total. Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați puiul în vasul cu chorizo; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul, restul de 1/2 linguriță de boia de ardei și șofranul, amestecați pentru a combina și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați pulpa și sucul de roșii rezervate și gătiți până când amestecul s-a întunecat ușor la culoare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați orezul și sarea măsurată și amestecați pentru a acoperi amestecul de roșii.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Adăugați bulionul și amestecați pentru a combina. Aranjați amestecul de orez într-un strat uniform. Distribuiți chorizo-ul rezervat și puiul peste orez, adăugând orice sucuri acumulate din castron. (Nu amestecați orezul din acest moment.) Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți, reglând căldura după cum este necesar, până când boabele de orez s-au umflat, cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, iar orezul începe să scoată un sunet trosnet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Scoateți tigaia de pe foc.Aranjați creveții rezervați și crustaceele (cu balama în jos) în orez, cuibărindu-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți până când crustaceele s-au deschis, creveții sunt doar fierți, iar orezul este fraged, dar totuși al dente, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe un suport de sârmă. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 minute. Înainte de a servi paella, aruncați orice crustacee nedeschise și presărați vasul cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista