Tigaie italiană cu spanac și pui

Tigaie italiană cu spanac și pui
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă tigaie italiană cu spanac și pui. Această rețetă face 4 porții cu 438 de calorii , 40 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 3,42 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați parmezan, spanac, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 87% , acest fel de mâncare este spectaculos. Tigaia italiană cu spanac și pui , tigaia italiană cu spanac și pui și tigaia italiană cu spanac și pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, supa, sosul de spaghete, puiul, spanacul, parmezanul și condimentele italiene. Gatiti 5-8 minute sau pana se incalzeste, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De PasteSos De Paste
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
3
Scurgeți tăițeii; se amestecă cu amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cecchi Chianti Classico. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista