Tigaie Fasole Verde

Tigaie Fasole Verde
Fasolea verde cu tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper măcinat, smântână, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Tigaie Fasole Verde, Tigaie Fasole Verde, și Tigaie-Fasole Verde Blistered.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, sarea și piperul; gătiți până se încălzește, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
MargarinăMargarină
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se servește cu smântână și se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista