Tigaie de pui și Bulgur

Tigaie de pui și Bulgur
Tigaia de pui și Bulgur este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui fără sare, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tigaie Bulgur De Pui, Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute. Se amestecă bulgurul și se condimentează. Acoperiți; gatiti la foc mic 15 minute sau pana cand puiul este gata, bulgurul este fraged si lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
BulgurBulgur
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista