Tigaia de pui și Bulgur este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de pui fără sare, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tigaie Bulgur De Pui, Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute. Se amestecă bulgurul și se condimentează. Acoperiți; gatiti la foc mic 15 minute sau pana cand puiul este gata, bulgurul este fraged si lichidul este absorbit.