Tigaie De Pui Margarita
Tigaia de pui Margarita este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 619 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica cut-up pui broiler-friteuza, supa de pui, ardei gras, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita, Margarita Quesadilla de pui cu Margarita Guacamole, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui.
Instrucțiuni
Se Încălzește 2 Linguri. se îmbracă într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când fiecare piesă este maro aurie pe ambele părți.
Adăugați ardei și ceapă în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Adăugați bulion, orez, chimen și pansamentul rămas în tigaie; se amestecă. Aduceți la fierbere. Sus cu pui; capac.
Se fierbe la foc mediu-mic 25 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F) și orezul este fraged.
Lăsați să stea, acoperit, 5 min.