Tigaie cu șuncă și mere
Tigaia cu șuncă și mere este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 172 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere, cartofi o ' Brien, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Skillet Plăcintă Cu Mere, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați cartofii între prosoape de hârtie pentru a îndepărta umezeala; pus deoparte. Într-o tigaie antiaderentă pentru cuptor, gătiți mărul, ceapa și salvia în apă la foc mediu până când mărul și ceapa sunt fragede. Se amestecă cartofii și șunca; se încălzește.
Se presară cu jumătate din brânză.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și sarea; se toarnă peste amestecul de cartofi (nu se amestecă).
Se presară cu brânza rămasă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când centrul este fixat și un cuțit introdus lângă centru iese curat.