Tigaie cu sparanghel și cârnați de curcan

Tigaie cu sparanghel și cârnați de curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cu sparanghel și cârnați de curcan. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.63 pe portie. O porție conține 450 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, paste rosamarina, cârnați de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie De Orez Cu Cârnați De Curcan Și Legume, Papion Pastan și masă italiană de cârnați de curcan, și Cârnați De Curcan Afumați Și Tigaie Cu Cuscus Israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cârnați și ceapă; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
3
Se amestecă bulionul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
4
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă orzo; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
5
Adăugați sparanghel și pimientos. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți; reveniți la fierbere. Gatiti 8-10 minute sau pana cand pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
PastePaste

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista