Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cremoasă de paste de primăvară de pui. O porție conține 505 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Primăvară. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos lea & perrins worcestershire, oțet de cidru de mere heinz, sos original pentru grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Cremoasă Pentru Paste De Pui, Tigaie Cremoasă Italiană De Pui Și Paste, și Skillet paste cremoase de pui cu lămâie cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sos de grătar, oțet, sos Worcestershire și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2
Se toarnă peste pui într-o pungă de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Dați la frigider 2 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Scoateți puiul din marinată; aruncați punga și marinada. Gatiti puiul in fumator cu o combinatie de lemn de mere, hickory si stejar la 107° timp de 30 pana la 45 min. sau până când puiul este gătit (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Scoateți puiul din fumător; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Lăsați să stea 15 min.
6
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și încălziți sosul într-o cratiță mare conform instrucțiunilor de pe pachet. Se amestecă sparanghelul, ardeii și busuiocul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați paste; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
8
Așezați amestecul de paste pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
9
Tăiați puiul în felii subțiri;așezați deasupra pastelor. Aranjați vârfurile de sparanghel în jurul puiului; presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe