Puiul cremos și tigaia cu cartofi încărcați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 96 cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați legume, apă, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tigaie de cartofi cu pui cremos și încărcat, Tigaie mexicană încărcată cu pui și cartofi, și Cartofi Cremoși Cu Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie antiaderentă de 10 inci, amestecați amestecul de sos, apa, laptele și untul cu biciul până se omogenizează. Se amestecă cartofii și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și legumele. Acoperiți și fierbeți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)