Tiella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pesmet, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tiella pugliese (caserolă de cartofi și midii în stil Puglian), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-un bol de sticlă, acoperiți ușor cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă pentru a acoperi.
3
Tăiați capetele dovlecelului, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inci. Puneți într-un castron separat. Se acoperă cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți ușor un vas de copt adânc de 2 1/2 până la 3 litri (aproximativ 9 x 12 inci). Apoi puneți aproximativ 1/4 cană de piure de roșii și întindeți-o pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În bolurile de dovlecei și cartofi, adăugați câte 2 linguri de usturoi fiecare și amestecați bine cu o spatulă de cauciuc. Folosind cartofii și dovleceii, faceți un strat în vasul de copt pregătit, alternând între cartof și dovlecel, umplând orice goluri cu bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți 1/2 cană din piureul de roșii deasupra, apoi presărați 2 linguri de parmezan și 2 linguri de pesmet. Se acoperă cu o parte din busuioc. Repetați stratificarea legumelor, piureului de roșii, parmezanului, firimiturilor de pâine și busuiocului folosind toate legumele. Acoperiți blatul cu firimiturile de pâine rămase și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 1/2 o oră, apoi acoperiți pentru următoarele 45 de minute de coacere, descoperind în cele din urmă ultimele 15 minute, până când sunt fragede și barbotate, aproximativ 1 1/2 ore Timp total de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei pentru a permite vasului să se așeze și să se adâncească în aromă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Tiella poate fi servită caldă, caldă sau la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor scăzut, dacă doriți. Pentru a servi, tăiați în pătrate și ridicați cu grijă din tigaie cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Aduceți 2 vase mari de apă la fierbere. Coborâți roșiile în apă, blanch timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Așezați roșiile albe pe o foaie de copt și curățați pielea slăbită. Cu o strecurătoare peste un bol, strecurați semințele și măruntaiele din fiecare roșie. Puneți deoparte și refrigerați lichidul limpede strecurat pentru alte utilizări. Feliați roșiile decojite în bucăți de 1 inch și puneți bucăți în blender. Puree bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat