Tiella
Tiella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pesmet, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tiella pugliese (caserolă de cartofi și midii în stil Puglian), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un bol de sticlă, acoperiți ușor cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Se amestecă pentru a acoperi.
Tăiați capetele dovlecelului, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inci. Puneți într-un castron separat. Se acoperă cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți ușor un vas de copt adânc de 2 1/2 până la 3 litri (aproximativ 9 x 12 inci). Apoi puneți aproximativ 1/4 cană de piure de roșii și întindeți-o pentru a acoperi fundul tigaiei.
În bolurile de dovlecei și cartofi, adăugați câte 2 linguri de usturoi fiecare și amestecați bine cu o spatulă de cauciuc. Folosind cartofii și dovleceii, faceți un strat în vasul de copt pregătit, alternând între cartof și dovlecel, umplând orice goluri cu bucăți mici.
Întindeți 1/2 cană din piureul de roșii deasupra, apoi presărați 2 linguri de parmezan și 2 linguri de pesmet. Se acoperă cu o parte din busuioc. Repetați stratificarea legumelor, piureului de roșii, parmezanului, firimiturilor de pâine și busuiocului folosind toate legumele. Acoperiți blatul cu firimiturile de pâine rămase și parmezanul.
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 1/2 o oră, apoi acoperiți pentru următoarele 45 de minute de coacere, descoperind în cele din urmă ultimele 15 minute, până când sunt fragede și barbotate, aproximativ 1 1/2 ore Timp total de gătit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei pentru a permite vasului să se așeze și să se adâncească în aromă.
Tiella poate fi servită caldă, caldă sau la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor scăzut, dacă doriți. Pentru a servi, tăiați în pătrate și ridicați cu grijă din tigaie cu o spatulă.
Aduceți 2 vase mari de apă la fierbere. Coborâți roșiile în apă, blanch timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Așezați roșiile albe pe o foaie de copt și curățați pielea slăbită. Cu o strecurătoare peste un bol, strecurați semințele și măruntaiele din fiecare roșie. Puneți deoparte și refrigerați lichidul limpede strecurat pentru alte utilizări. Feliați roșiile decojite în bucăți de 1 inch și puneți bucăți în blender. Puree bine.