Tiella

Tiella
Tiella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, pesmet, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tiella pugliese (caserolă de cartofi și midii în stil Puglian), și Tiella di patate, cipolle e pomodori (caserola de cartofi, ceapă și roșii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un bol de sticlă, acoperiți ușor cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă pentru a acoperi.
3
Tăiați capetele dovlecelului, apoi tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inci. Puneți într-un castron separat. Se acoperă cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți ușor un vas de copt adânc de 2 1/2 până la 3 litri (aproximativ 9 x 12 inci). Apoi puneți aproximativ 1/4 cană de piure de roșii și întindeți-o pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
În bolurile de dovlecei și cartofi, adăugați câte 2 linguri de usturoi fiecare și amestecați bine cu o spatulă de cauciuc. Folosind cartofii și dovleceii, faceți un strat în vasul de copt pregătit, alternând între cartof și dovlecel, umplând orice goluri cu bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Întindeți 1/2 cană din piureul de roșii deasupra, apoi presărați 2 linguri de parmezan și 2 linguri de pesmet. Se acoperă cu o parte din busuioc. Repetați stratificarea legumelor, piureului de roșii, parmezanului, firimiturilor de pâine și busuiocului folosind toate legumele. Acoperiți blatul cu firimiturile de pâine rămase și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 1/2 o oră, apoi acoperiți pentru următoarele 45 de minute de coacere, descoperind în cele din urmă ultimele 15 minute, până când sunt fragede și barbotate, aproximativ 1 1/2 ore Timp total de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei pentru a permite vasului să se așeze și să se adâncească în aromă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Tiella poate fi servită caldă, caldă sau la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor scăzut, dacă doriți. Pentru a servi, tăiați în pătrate și ridicați cu grijă din tigaie cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Aduceți 2 vase mari de apă la fierbere. Coborâți roșiile în apă, blanch timp de 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Așezați roșiile albe pe o foaie de copt și curățați pielea slăbită. Cu o strecurătoare peste un bol, strecurați semințele și măruntaiele din fiecare roșie. Puneți deoparte și refrigerați lichidul limpede strecurat pentru alte utilizări. Feliați roșiile decojite în bucăți de 1 inch și puneți bucăți în blender. Puree bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Se toarnă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista