The Nasty Bits: Omletă De Ficat De Pui

The Nasty Bits: Omletă De Ficat De Pui
The Nasty Bits: Omleta de ficat de pui este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 1 porție. O porție conține 591 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Dacă aveți chanterelles, sherry, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ The Nasty Bits: Ficat De Rață, Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă, și Biți Urât: Sopaipillas.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ficatul în lapte timp de cel puțin 30 de minute, de preferință câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Scurgeți ficatul, aruncând laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Îndepărtați orice țesut conjunctiv dur cu foarfece sau un cuțit mic. Clătiți scurt ficatul sub apă rece; uscați-l cu prosoape de hârtie. Feliați fiecare ficat în 2 sau 3 secțiuni, cu o lungime de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Într-o tigaie superficială, încălziți o lingură de unt; când spuma de unt începe să scadă, adăugați ciupercile. Se amestecă scurt ciupercile în jurul tigaiei;saut pentru câteva minute până se rumenesc. Când ciupercile sunt aproape gata, adăugați usturoiul și amestecați pentru a amesteca. Se condimentează după gust cu sare și se ia de pe foc, așezând ciupercile într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Încălziți încă o lingură de unt în aceeași tigaie până când este foarte fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă toate secțiunile de ficat și saut, amestecând ocazional până când suprafața ficatului este rumenită, dar interiorul este încă roz, aproximativ 1 minut. Scoateți rapid de pe foc și puneți-l în vasul cu ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Adăugați sherry și apă în tigaie. Deglazați tigaia cu o lingură de lemn, răzuind bucățile de ficat care sunt lipite de tigaie. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FicatFicat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă lichidul peste ficat și ciuperci și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Chiar înainte de servire, bateți ouăle scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Adăugați uleiul de trufe și radeți nucșoara peste bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
12
Adăugați ficatul și ciupercile în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
13
Încălziți o tigaie grea, de dimensiuni medii, la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați o lingură de unt, învârtind tigaia pentru a distribui untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă amestecul de ouă și se agită tigaia înainte și înapoi. Gatiti timp de una pana la doua minute, agitand ocazional pentru a preveni lipirea. Partea inferioară a ouălor ar trebui să fie ușor rumenită, dar partea superioară ar trebui să fie abia setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se ia de pe foc.
17
Dacă doriți, împrăștiați rapid o altă bucată de unt deasupra ouălor. Îndoiți omletele în jumătate și alunecați pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
18
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
19
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista