The Crisper Whisperer: salată de păpădie, căpșuni și ceapă balsamică

The Crisper Whisperer: salată de păpădie, căpșuni și ceapă balsamică
Crisper Whisperer: păpădie, căpșuni și salată de ceapă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 205 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, verdeață de păpădie, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați The Crisper Whisperer: salata Radicchio a cafenelei Zuni, The Crisper Whisperer: J Aproxuccama, Salată De Fasole Neagră Și Porumb, și The Crisper Whisperer: Borcanul Lui Cezar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa feliată împreună cu un vârf bun de sare. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este moale, se rumeneste usor si se reduce la aproximativ 1/3 din volumul lor crud. Poate fi necesar să reduceți căldura treptat pe măsură ce ceapa se micșorează. Acesta este un proces lent care ar putea dura 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Între timp, într-un castron mic, aruncați feliile de căpșuni cu 1 linguriță de oțet balsamic. Spălați verdele de păpădie în mai multe schimbări de apă și uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Păpădie VerdePăpădie Verde
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Când ceapa este aproape gata, adăugați restul de 1 lingură + 2 lingurițe de oțet balsamic în tigaie și continuați să gătiți până se îngroașă ușor, un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți ceapa de pe foc și amestecați muștarul Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Într-un bol de salată, combinați verdeața, ceapa și căpșunile cu toate sucurile lor, răzuind tigaia de ceapă cu o spatulă de cauciuc pentru a încorpora tot uleiul și oțetul în salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se presară sare și piper și se aruncă. Împărțiți între două farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista