Thai squash & ananas curry

Thai squash & ananas curry
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, Thai squash & ananas curry ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 177 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bucăți de Ananas în suc natural, dovlecei de nucă, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 258 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Curry de creveți Thailandezi, dovlecei și ananas, Curry de pui Thailandez cu ananas, și Delicios Thai Pui Ananas Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie. Se prăjește ceapa timp de 5 minute până se înmoaie. Se amestecă pasta de curry roșu, apoi se adaugă dovlecelul, laptele de cocos și bulionul. Se fierbe timp de 15-20 de minute până când dovlecelul este fraged. După 10 minute de gătit, introduceți fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry RoșiePastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fasole VerdeFasole Verde
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se amestecă ananasul și coriandrul, gătind doar câteva minute până când ananasul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3
Presărați frunzele de coriandru și serviți curry-ul în boluri cu tăiței sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista