Thai Creveți Curry Roșu

Thai Creveți Curry Roșu
Thai Red Curry Creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 443 calorii. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte de cocos, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Thai Creveți Curry Roșu, și Curry De Creveți Thailandezi.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Puf cu o furculiță.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveți; saut 3 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Scoateți creveții din tigaie; păstrați cald. Puneți crema de nucă de cocos (partea groasă din partea superioară a cutiei) în tigaie folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
6
Adăugați pasta de curry; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
7
Se amestecă laptele de cocos rămas, sosul de pește și zahărul. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 10 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
SosSos
ZahărZahăr
8
Adăugați ardei gras; aruncați pentru a acoperi. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
9
Adăugați creveți; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
10
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Lingură 1 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista