Texas Vânat

Texas Vânat
Texas Venison necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 50g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oregano mexican, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Rețete similare includ Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, și Vânat.

Instrucțiuni

1
Condimentați ușor fripturile de vânat cu 1/2 linguriță de sare de condimente Papa (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Friptură De VânatFriptură De Vânat
2
Tăiați fripturile în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Se amestecă făina cu 1 linguriță de sare a tatălui; rezervați 1 lingură de amestec de făină și dați deoparte. Aruncați carnea cubată în făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4
Încălziți uleiul din oala sub presiune sau o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați cuburile de carne în loturi și gătiți până se rumenesc bogat pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Reduceți căldura la mediu și amestecați lingura rezervată de făină condimentată și chimenul măcinat în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati pana cand faina si-a pierdut mirosul crud si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Întoarceți carnea în tigaie, împreună cu cuburile de bouillon de vită, oregano Mexican, frunze de dafin și ardei chile (îndepărtați tulpinile, dar lăsați-le întregi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Oregano MexicanOregano Mexican
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se toarnă în apă și se sigilează aragazul sub presiune, întorcând căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
11
Aduceți presiunea la mare și reduceți căldura pentru a menține presiunea. Gatiti la presiune ridicata timp de 15 minute. Opriți căldura și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
12
Scoateți capacul.
13
Scoateți ardeii chile și frunza de dafin; strângeți pulpa din ardei, întorcând pulpa în tigaie și aruncând piei și frunza de dafin. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista