Texas Vânat
Texas Venison necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 50g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oregano mexican, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Rețete similare includ Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, și Vânat.
Instrucțiuni
Condimentați ușor fripturile de vânat cu 1/2 linguriță de sare de condimente Papa (vezi mai jos).
Tăiați fripturile în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se amestecă făina cu 1 linguriță de sare a tatălui; rezervați 1 lingură de amestec de făină și dați deoparte. Aruncați carnea cubată în făina condimentată.
Încălziți uleiul din oala sub presiune sau o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați cuburile de carne în loturi și gătiți până se rumenesc bogat pe toate părțile.
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la mediu și amestecați lingura rezervată de făină condimentată și chimenul măcinat în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati pana cand faina si-a pierdut mirosul crud si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Întoarceți carnea în tigaie, împreună cu cuburile de bouillon de vită, oregano Mexican, frunze de dafin și ardei chile (îndepărtați tulpinile, dar lăsați-le întregi).
Se toarnă în apă și se sigilează aragazul sub presiune, întorcând căldura la mare.
Aduceți presiunea la mare și reduceți căldura pentru a menține presiunea. Gatiti la presiune ridicata timp de 15 minute. Opriți căldura și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
Scoateți ardeii chile și frunza de dafin; strângeți pulpa din ardei, întorcând pulpa în tigaie și aruncând piei și frunza de dafin. Gustați și ajustați condimentele.