Texas Carne De Vită Piept Chili

Texas Carne De Vită Piept Chili
Texas carne de vită piept Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 823 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, avocado, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Încercați Texas Carne De Vită Piept Chili, Chili în stil Texas cu piept, și Piept De Vită Texas Bbq pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnăsuficientă apă clocotită pentru a acoperi. Înmuiapână când ardeii iute se înmoaie, cel puțin 30 de minute șipână la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
3
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. saut bacon în vas mare, rezistent la cuptor, la căldură medie-mare, până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Suplimente. Reduceți căldura la mediu; acoperiți șigătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
5
Stropeștecarne de vită peste tot cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Se adaugă în oală; se amestecă pentru a acoperi. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
8
Puneți ardeii iute în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați 1 cană de înmuiere lichid, usturoi, pudră de chili,semințe de chimen, oregano, coriandru și 1 1/2 linguriță sare grosieră; amestecați în piure, adăugând mai mult lichid de înmuiere cu 1/4 cană dacă este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
SareSare
10
Se toarnă piureul peste piept în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați roșii cu sucuri, bere, ardei iute verzi și tulpini de coriandru. Se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BereBere
12
Aduceți chili la foc mic. Acoperiți și puneți-lîn cuptor. Gatiti 2 ore. Descoperiți și gătițipână când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Adăugați dovlecei; Se amestecă pentru a acoperi. Prăjiți descoperit până când carnea de vită și dovleceii sunt fragede, adăugând mai mult lichid de înmuiere dacă este necesar pentru a menține carnea acoperită, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Sezonchili la gust cu sare și piper. Înclinați oala și scoateți orice grăsime de pe suprafața sauce.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece,apoi se acoperă și se menține răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
1
Setați garniturile înseparate feluri de mâncare. Rewarm chili peste lowheat. Puneți chili în boluri și serviți.* Disponibil la multe supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Sangre De Toro Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate67
Revista