Texas Carne De Vită Piept Chili

Texas carne de vită piept Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 823 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, avocado, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Încercați Texas Carne De Vită Piept Chili, Chili în stil Texas cu piept, și Piept De Vită Texas Bbq pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Se toarnăsuficientă apă clocotită pentru a acoperi. Înmuiapână când ardeii iute se înmoaie, cel puțin 30 de minute șipână la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. saut bacon în vas mare, rezistent la cuptor, la căldură medie-mare, până când începe să se rumenească.
Suplimente. Reduceți căldura la mediu; acoperiți șigătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Stropeștecarne de vită peste tot cu sare grosieră și piper.
Se adaugă în oală; se amestecă pentru a acoperi. Pune deoparte.
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Puneți ardeii iute în blender.
Adăugați 1 cană de înmuiere lichid, usturoi, pudră de chili,semințe de chimen, oregano, coriandru și 1 1/2 linguriță sare grosieră; amestecați în piure, adăugând mai mult lichid de înmuiere cu 1/4 cană dacă este foarte gros.
Se toarnă piureul peste piept în oală.
Adăugați roșii cu sucuri, bere, ardei iute verzi și tulpini de coriandru. Se amestecă pentru a acoperi uniform.
Aduceți chili la foc mic. Acoperiți și puneți-lîn cuptor. Gatiti 2 ore. Descoperiți și gătițipână când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați dovlecei; Se amestecă pentru a acoperi. Prăjiți descoperit până când carnea de vită și dovleceii sunt fragede, adăugând mai mult lichid de înmuiere dacă este necesar pentru a menține carnea acoperită, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Sezonchili la gust cu sare și piper. Înclinați oala și scoateți orice grăsime de pe suprafața sauce.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece,apoi se acoperă și se menține răcit.
Setați garniturile înseparate feluri de mâncare. Rewarm chili peste lowheat. Puneți chili în boluri și serviți.* Disponibil la multe supermarketuri și magazine de produse alimentare de specialitate și piețe latine.