Tex-Mex Taco Paste Skillet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tex-Mex Taco Pasta Skillet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Un amestec de conserve de roșii, porumb, taco Bell Taco Taco mix de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, Salată De Paste Tex Mex: Aromă Cremoasă De Sud-Vest, și Tex-Mex Burgers.
Instrucțiuni
Carne brună cu ardei și ceapă în tigaie mare antiaderentă.
Se amestecă apa, amestecul de condimente taco și roșiile; se aduce la fierbere. Se amestecă macaroane; capac. Se fierbe la foc mediu-mic 10 până la 12 min. sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional și adăugând porumb după 5 min.
Se acoperă cu brânză; capac.
Lăsați să stea 2 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.