Tex-Mex Patty Melts
Tex-Mex Patty se topește ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 788 calorii. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bere, brânză pepperjack, piper chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, amestecul de condimente chili, 2 ardei chipotle tocate cu sos adobo și berea într-un castron. Împărțiți amestecul uniform în trei chiftele.
Amestecați împreună maioneza și 1 ardei chipotle tocat cu sos adobo într-un castron mic. Împărțiți amestecul între feliile de pâine și întindeți uniform.
Așezați o felie de brânză pepperjack deasupra amestecului de maioneză pe fiecare felie de pâine.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti prajiturile in tigaie pana nu mai roz in centru, 5 pana la 7 minute pe fiecare parte pentru bine facute.
Scoateți fiecare burger la o felie de pâine, sandwich-le cu feliile rămase.
Scurgeți tigaia, rezervând 2 linguri de grăsime.
Încălziți grăsimea rezervată în tigaie la foc mediu-mare. Grătiți sandvișurile în tigaie până când pâinea se rumeneste și brânza se topește, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.