Tetrazzini de pui cu Marsala și ciuperci proaspete

Tetrazzini de pui cu Marsalan și ciuperci proaspete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos alfredo, ciuperci, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Marsala de pui cu salvie proaspătă și ciuperci nasture, Pui Marsala Tetrazzini, și Tetrazzini de pui cu ciuperci și Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, amestecați împreună ciupercile, puiul, 1/2 cană parmezan și următoarele 5 ingrediente; se amestecă pastele. Se amestecă amestecul în 6 unse ușor de 8 oz. ramekins sau un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Se presară cu migdale și 1/2 cană de parmezan rămasă.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la bule.