Terrină de rubarbă cu sos de zmeură

Terrină de rubarbă cu sos de zmeură
Terrina de rubarbă cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, frișcă grea, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Terrină De Zmeură-Pepene Verde Cu Sos De Afine, Sos De Rubarbă De Zmeură, și Sos De Rubarbă-Zmeură.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. x 5-in. tigaie cu folie de plastic; deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți rubarba și 1 cană de zahăr la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-14 minute sau până se îngroașă și rubarba este fragedă, amestecând de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură. Se răcește complet, aproximativ 25 de minute, amestecând de mai multe ori pentru a rupe rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Într-o mică amestecare, bateți frișca până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
4
Adăugați 2 linguri de zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Transferați jumătate într-o tigaie pregătită. Acoperiți și congelați timp de 1 oră. Acoperiți și refrigerați amestecul de rubarbă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați ghimbirul în înghețată; întindeți 1-1/2 căni peste stratul de rubarbă. Acoperiți și congelați timp de 30 de minute. Refrigerați amestecul de înghețată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți amestecul de rubarbă rămas peste stratul de înghețată. Acoperiți și congelați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se întinde cu amestecul de înghețată rămas. Congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Pentru sos, scurgeți zmeura, rezervați sucul. Într-un blender, combinați zmeura și 2 linguri de suc; acoperiți și procesați până la piure. Apăsați printr-o sită fină; aruncați semințele și pulpa. Amestecați zahărul rămas în amestecul de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Adăugați suficient din sucul rămas pentru a măsura 1-1 / 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
11
Scoateți Terrina din congelator cu 15 minute înainte de tăiere.
12
Se servește cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista