Terrină de rubarbă cu sos de zmeură
Terrina de rubarbă cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 247 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, frișcă grea, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Terrină De Zmeură-Pepene Verde Cu Sos De Afine, Sos De Rubarbă De Zmeură, și Sos De Rubarbă-Zmeură.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. x 5-in. tigaie cu folie de plastic; deoparte. Într-o cratiță mare, aduceți rubarba și 1 cană de zahăr la fiert. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-14 minute sau până se îngroașă și rubarba este fragedă, amestecând de mai multe ori.
Scoateți din căldură. Se răcește complet, aproximativ 25 de minute, amestecând de mai multe ori pentru a rupe rubarba.
Într-o mică amestecare, bateți frișca până când începe să se îngroașe.
Adăugați 2 linguri de zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de rubarbă.
Transferați jumătate într-o tigaie pregătită. Acoperiți și congelați timp de 1 oră. Acoperiți și refrigerați amestecul de rubarbă rămas.
Amestecați ghimbirul în înghețată; întindeți 1-1/2 căni peste stratul de rubarbă. Acoperiți și congelați timp de 30 de minute. Refrigerați amestecul de înghețată rămas.
Întindeți amestecul de rubarbă rămas peste stratul de înghețată. Acoperiți și congelați timp de 1 oră.
Se întinde cu amestecul de înghețată rămas. Congelați până când este ferm.
Pentru sos, scurgeți zmeura, rezervați sucul. Într-un blender, combinați zmeura și 2 linguri de suc; acoperiți și procesați până la piure. Apăsați printr-o sită fină; aruncați semințele și pulpa. Amestecați zahărul rămas în amestecul de zmeură.
Adăugați suficient din sucul rămas pentru a măsura 1-1 / 2 căni.
Scoateți Terrina din congelator cu 15 minute înainte de tăiere.
Se servește cu sos de zmeură.