Terrină De Hrean Borș

Terrină De Hrean Borș
Reteta Borș hrean Terrine ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 5 ore. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca o supă ieftină. Dacă aveți la îndemână turcă sau gelatină, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Terină De Hrean Corned Beef, Borș consistent cu smântână de hrean-mărar, și Borș.

Instrucțiuni

1
Terină ușor uleioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Tăiați o fâșie de hârtie pergament pentru a se potrivi în partea de jos a terinei și în sus cele 2 capete, permițând consola la fiecare capăt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Puneți 2 lingurițe de apă rece într-un castron mic de metal, apoi presărați 1/2 linguriță de gelatină uniform peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
5
Între timp, amestecați împreună smântână, hrean, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SmântânăSmântână
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți gelatina înmuiată într-un castron așezat peste o cratiță mică cu apă abia fierbinte, amestecând, până la dizolvare, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
7
Scoateți vasul de pe foc și amestecați 2 linguri de cremă de hrean, apoi amestecați amestecul în crema de hrean rămasă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lingura în terină, netezind suprafața, apoi se răcește până se fixează, aproximativ 10 minute.
1
Fierbeți bulionul, frunza de dafin, usturoiul, fulgii de ardei roșu, cuișoarele și sucul de lămâie într-o cratiță de 1 litru, acoperită, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Puneți restul de 2 linguri de apă rece într-un castron mic de metal curățat, apoi presărați 2 lingurițe de gelatină uniform peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
5
Se adaugă gelatina înmuiată în bulion în cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând, până se dizolvă gelatina. Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol metalic, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
6
Transferați 1/2 cană de bulion într-un castron mic de metal curățat (rezervați bulionul rămas în alt vas). Puneți bolul mic (cu 1/2 cană bulion) într-o baie de gheață și lăsați să stea, amestecând ușor, până când bulionul este rece și siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți 1/4 cană de bulion răcit pe stratul de cremă de hrean setat (rezervați bulionul rămas într-un castron mic la temperatura camerei), apoi răciți terina până se fixează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Adăugați limba de vițel și castravetele la o cantitate mai mare de bulion rezervat în castron, apoi puneți vasul într-o baie mare de gheață și amestecați ușor și constant până când amestecul are consistența albușurilor de ou crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BulionBulion
VitelVitel
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul pe stratul de bulion setat în terină și se răcește până se fixează, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
1
Lingura rămasă 1/4 cană bulion într-un castron mic de metal peste stratul de limbă setat. (Dacă bulionul s-a gelificat, re-topiți peste apă abia fierbinte, apoi puneți vasul într-o baie mare de gheață și lăsați să stea, amestecând, până se răcește și siropos.) Se răcește terina până când stratul de bulion este setat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se amestecă lichidul de borș, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-o cratiță curățată de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BorșBorș
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați 2 linguri de amestec de borș condimentat într-un castron mic de metal curățat, apoi presărați 2 lingurițe de gelatină rămase uniform peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BorșBorș
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
4
Se adaugă gelatina înmuiată în amestecul de borș în cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând, până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BorșBorș
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Transferați în bolul metalic mic curățat. Puneți vasul în baie de gheață și amestecați ușor și constant până la consistența albușurilor de ou crude. Lingura peste stratul de bulion setat și terina rece cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BulionBulion
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Inversați o farfurie mare peste terină, apoi inversați cu grijă terina pe farfurie cu ajutorul pergamentului.
2
Tăiați terina în felii groase de 3/4 inci.
1
Terrina poate fi răcită (acoperită odată setată) până la 3 zile
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista