Terrină cu unt de arahide cu ciocolată și arahide cu zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Terrina cu unt de arahide cu ciocolată cu arahide cu zahăr. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 13g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terină Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Congelată, Unt de arahide și Brownies Fudge cu arahide sărate, și Biscuiți sănătoși cu unt de arahide fără coacere cu arahide crocante.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia pulverizată cu folie de plastic, permițând o surplombare de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și untul de arahide.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa.
Se încălzește, amestecând ocazional, până se topesc ciocolata și untul.
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează.
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici și bateți cu viteză mare până la grosime, aproximativ 1 minut.
Scoateți vasul din suportul mixerului. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de ciocolată în 3 adaosuri egale. Amestecul va fi destul de gros.
Într-un bol separat, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Folosind o spatulă, pliați crema în amestecul de ciocolată în 4 adaosuri egale.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folia de plastic care depășește părțile laterale și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 4 ore.
Pentru a desface terina, pliați înapoi folia de plastic și inversați tigaia pe un suport de sârmă. Trageți de un colț al foliei de plastic pentru a elibera terina din tigaie. Ridicați tigaia și îndepărtați cu grijă folia de plastic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați raftul în ea. Întoarceți terina la frigider în timp ce faceți glazura.
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și siropul de porumb.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și încălziți, amestecând ocazional, până când ciocolata și untul se topesc.
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează. Glazura trebuie să fie turnată, dar nu atât de subțire încât să curgă de pe terină. Dacă glazura este prea subțire, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Turnați încet glazura uniform peste partea superioară a terinei, permițându-i să curgă uniform pe părți. Cu o spatulă offset, întindeți glazura pentru a acoperi terina lin și complet. Dați la frigider până când glazura este setată, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron, bateți albușul până se spumează.
Adăugați alunele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu amestecul de albuș de ou.
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și introduceți-le în cuptor. Prăjiți nucile, amestecându-le la fiecare 5 minute, până se usucă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Transferați terina într-un platou de servire și aranjați alunele cu zahăr deasupra.
Tăiați terina cu un cuțit fierbinte și uscat.
Terina poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată la frigider. Alunele cu zahăr se vor păstra timp de o săptămână într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Retipărit cu permisiunea deserturilor clasice de stele de Emily Luchetti, (c) Cărți cronice din 2007