Terrină cu unt de arahide cu ciocolată și arahide cu zahăr

Terrină cu unt de arahide cu ciocolată și arahide cu zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Terrina cu unt de arahide cu ciocolată cu arahide cu zahăr. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 13g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terină Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Congelată, Unt de arahide și Brownies Fudge cu arahide sărate, și Biscuiți sănătoși cu unt de arahide fără coacere cu arahide crocante.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia pulverizată cu folie de plastic, permițând o surplombare de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
2
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se încălzește, amestecând ocazional, până se topesc ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
5
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici și bateți cu viteză mare până la grosime, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
7
Scoateți vasul din suportul mixerului. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de ciocolată în 3 adaosuri egale. Amestecul va fi destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Într-un bol separat, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Folosind o spatulă, pliați crema în amestecul de ciocolată în 4 adaosuri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
9
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folia de plastic care depășește părțile laterale și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
10
Pentru a desface terina, pliați înapoi folia de plastic și inversați tigaia pe un suport de sârmă. Trageți de un colț al foliei de plastic pentru a elibera terina din tigaie. Ridicați tigaia și îndepărtați cu grijă folia de plastic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați raftul în ea. Întoarceți terina la frigider în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și încălziți, amestecând ocazional, până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează. Glazura trebuie să fie turnată, dar nu atât de subțire încât să curgă de pe terină. Dacă glazura este prea subțire, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Turnați încet glazura uniform peste partea superioară a terinei, permițându-i să curgă uniform pe părți. Cu o spatulă offset, întindeți glazura pentru a acoperi terina lin și complet. Dați la frigider până când glazura este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron, bateți albușul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați alunele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu amestecul de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ArahideArahide
4
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și introduceți-le în cuptor. Prăjiți nucile, amestecându-le la fiecare 5 minute, până se usucă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Transferați terina într-un platou de servire și aranjați alunele cu zahăr deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
2
Tăiați terina cu un cuțit fierbinte și uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Planificarea Înainte
4
Terina poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată la frigider. Alunele cu zahăr se vor păstra timp de o săptămână într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
5
Retipărit cu permisiunea deserturilor clasice de stele de Emily Luchetti, (c) Cărți cronice din 2007
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista