Terrină cu unt de arahide cu ciocolată și arahide cu zahăr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Terrina cu unt de arahide cu ciocolată cu arahide cu zahăr. Această rețetă face 8 porții cu 623 calorii, 13g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Terină Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Congelată, Unt de arahide și Brownies Fudge cu arahide sărate, și Biscuiți sănătoși cu unt de arahide fără coacere cu arahide crocante.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tapetați tigaia pulverizată cu folie de plastic, permițând o surplombare de 1 1/2 inch pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
2
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se încălzește, amestecând ocazional, până se topesc ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
5
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru bici și bateți cu viteză mare până la grosime, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
7
Scoateți vasul din suportul mixerului. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul de ciocolată în 3 adaosuri egale. Amestecul va fi destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Într-un bol separat, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Folosind o spatulă, pliați crema în amestecul de ciocolată în 4 adaosuri egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
9
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Acoperiți cu folia de plastic care depășește părțile laterale și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
10
Pentru a desface terina, pliați înapoi folia de plastic și inversați tigaia pe un suport de sârmă. Trageți de un colț al foliei de plastic pentru a elibera terina din tigaie. Ridicați tigaia și îndepărtați cu grijă folia de plastic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați raftul în ea. Întoarceți terina la frigider în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Într-un castron din oțel inoxidabil, combinați ciocolata, untul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa și încălziți, amestecând ocazional, până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Se ia de pe foc și se bate până se omogenizează. Glazura trebuie să fie turnată, dar nu atât de subțire încât să curgă de pe terină. Dacă glazura este prea subțire, lăsați-o să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Turnați încet glazura uniform peste partea superioară a terinei, permițându-i să curgă uniform pe părți. Cu o spatulă offset, întindeți glazura pentru a acoperi terina lin și complet. Dați la frigider până când glazura este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron, bateți albușul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Bateți zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați alunele și amestecați până când sunt acoperite uniform cu amestecul de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Arahide
4
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și introduceți-le în cuptor. Prăjiți nucile, amestecându-le la fiecare 5 minute, până se usucă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Transferați terina într-un platou de servire și aranjați alunele cu zahăr deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
2
Tăiați terina cu un cuțit fierbinte și uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Planificarea Înainte
4
Terina poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată la frigider. Alunele cu zahăr se vor păstra timp de o săptămână într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide
5
Retipărit cu permisiunea deserturilor clasice de stele de Emily Luchetti, (c) Cărți cronice din 2007