Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts

Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Pentru $ 6.22 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 507 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, cartofi de aur yukon, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Somon prăjit cu salată de Haricots Verts, Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Ceapă Eșalotă, și Verdeturi Proaspete Cu Sfecla Prăjită, Haricots Verts & Brânză De Capră C pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o tigaie mare de prăjire și o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Condimentați somonul cu sare și piper și puneți-l în tigaia pregătită. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, melasa, zahărul brun și usturoiul.
Se toarnă amestecul peste somon în tigaie. Aranjați portocalele peste somon, dați deoparte.
Aranjați cartofii și vârfurile haricots pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Prăjiți somonul și legumele timp de 20 până la 25 de minute, până când peștele este fraged, iar cartofii sunt maro auriu și fraged.
Serviți aproximativ 2/3 din somon, aproximativ 16 uncii sau 4 fileuri cu toate legumele. Rezervați somonul rămas aproximativ 8 uncii sau 2 fileuri pentru linguină, dacă doriți
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.