Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței

Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței
Teriyaki Carne de porc și legume cu taitei este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, ciupercile shiitake, Cotletele de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki, Legume și carne de porc peste tăiței chinezi, și Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Scurgeți, rezervând 1/4 cană lichid de gătit; păstrați cald.
3
Scoateți blaturile verzi din ceapa verde; feliați subțire și dați deoparte. Se toacă porții albe de ceapă verde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa verde tocată, ardeiul gras, carnea de porc și ciupercile; saut 3 minute sau până când carnea de porc se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Combinați 1/4 cană de lichid de gătit rezervat, sos teriyaki și sos de usturoi chili într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați amestecul de paste și sos teriyaki în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă blaturile de ceapă verde feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista