Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței

Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței
Teriyaki Carne de porc și legume cu taitei este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, ciupercile shiitake, Cotletele de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki, Legume și carne de porc peste tăiței chinezi, și Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Scurgeți, rezervând 1/4 cană lichid de gătit; păstrați cald.
3
Scoateți blaturile verzi din ceapa verde; feliați subțire și dați deoparte. Se toacă porții albe de ceapă verde; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa verde tocată, ardeiul gras, carnea de porc și ciupercile; saut 3 minute sau până când carnea de porc se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Combinați 1/4 cană de lichid de gătit rezervat, sos teriyaki și sos de usturoi chili într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de paste și sos teriyaki în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă blaturile de ceapă verde feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista