Teriyaki Carne de porc și legume cu tăiței
Teriyaki Carne de porc și legume cu taitei este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, ciupercile shiitake, Cotletele de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare sunt Cotlet de porc portocaliu-Susan cu tăiței de grâu integral Teriyaki, Legume și carne de porc peste tăiței chinezi, și Pancit miki (fidea groasă de ou) cu carne de porc și legume.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană lichid de gătit; păstrați cald.
Scoateți blaturile verzi din ceapa verde; feliați subțire și dați deoparte. Se toacă porții albe de ceapă verde; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde tocată, ardeiul gras, carnea de porc și ciupercile; saut 3 minute sau până când carnea de porc se rumeneste.
Combinați 1/4 cană de lichid de gătit rezervat, sos teriyaki și sos de usturoi chili într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de paste și sos teriyaki în tigaie; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă blaturile de ceapă verde feliate.